20120420

Puhkipoikkiolo

20 lukijaa täynnä,  kylläpä piristi! ^^ Pari päivää ollu nyt vähän hiljaiseloa tän blogin puolella, koska en oo tehny oikeestaan yhtään mitään paitsi käyny töissä. Salillakin kävin viimeks tiistaina.. Tänään kuitenkin sain taas itteeni niskasta kiinni ja raahauduin ennen töitä salille puoleks tuntia, kiire tuli mutta kai sekin on tyhjää parempi? Eilen avopuoliso kävi karkkia kaupasta ja arvatkaas kuka ei syöny yhen yhtä karkkia! ^^ Houkutus oli kyllä suuri mutta sain pidettyy itteni kurissa ajattelemalla, että viikonloppuna miekin saan karkkipäivän. Ja tänään päätin, että miun karkkipäivä on nyt. Kävin kaupasta Fazrin suklaapatukan ja karkkipussin. Kohta sänkyyn telkkuu kattoo ja karkkipussi kainaloon näin vapaan viikonlopun kunniaks. Eli erityisen hyvää viikonloppua Teillekkin!




Tuli mieleen, että onko kellään tietoa paljonhan myyntityössä kuluu noin päivän aikana kaloreita? Seison kuitenkin vähintään sen 6 tuntia melkein joka päivä asiakkaita palvellen ja vaatteita kuskaillen. Tai onko kellään mielessä mitään hyvää sivua jossa sais laskettua peruskulutuksen?

2 kommenttia:

Nero kirjoitti...

Jotain suuntaa tuohon kalorien kulutkseen työn aikana voisi antaa http://kalorilaskuri.fi/kalorikulutus kun sieltä laittaa sen kohtalaisen, muuten en itse ainakaan osaa auttaa :>

2o2o kirjoitti...

Kiitos tämä auttoi jo paljon!