20120403

Nyt en oo kyl tyytyväinen. En tiiä mitä miun pitäs tehä, että tää paino lähtis nyt kunnolla putoomaan (ei varmaan auta ne avopuolison ostamat karkit eilen joita söin pari.. No okei ainakin 10). Tän aamun paino oli siis 60,5kg. En tiiä pitääkö miun oikeesti ruveta kaloreita laskee vai ruveta suosiolla nälkälakkoon, koska miusta se kalorien lasku on aika perseestä. Ja miten tää salikaan nyt ei näytä tuottavan tulosta? Eilinen käsitreeni oli varmaan huono tai tein sen jotenkin taas väärin koska kädet ei oo yhtään niin kipeet mitä ne oli viime tiistaina jo heti saman treenin jälkeen. Painotkaan ei ollu kevyempiä kuin viimeksi, mutta en olisi jaksanut tehdä isommillakaan. Sitten tuli mieleen sellainen kysymys, että mitä Te syötte viimeiseksi illassa ja monelta syötte iltapalan? Itsellä viimeinen ruokailu menee yleensä aina noin puol 8-8 hujakoille, koska yleensä oon viikolla seiskaan asti töissä. :/ Pitäskö yrittää ottaa jo töihin iltapala mukaan niin sais sitä edes vähän aikaistettua? Ja miks en oo tuntenu pitkään aikaan aamusin nälän tunnetta (paljon mukavampi mennä aamupainoa kattoo kun on ees vähän nälkä)? Johtuuko iltapalan venymisestä iltamyöhille?



Jos nyt raotan hieman näitä miun ruokailutottumuksia Teillekkin niin kerrotteko mikä mättää ja miltä kuulostaa? Kellon ajat ovat vain "noin" aikoja, koska sain tämän päähäni vasta tänä aamuna. Kalorit laitoin vain niistä tuotteista joista muistan ne suurinpiirtein ulkoa. 


8.30 Kahvia
13.30 Protsku/Palautusjuoma 1 annos salin jälkeen (220kcal)
17.00 Rasvaton maitorahka (145kcal) + mehukeiton loput (en tiiä kaloreita, mutta ei ollut täysin sokeritonta keittoa.)
19.40 Uunilohta keskikokoinen pala + höyrytettyjä vihanneksia (50kcal) + 2 palaa oma tekemää vaaleaa leipää (päällä voita, juustoa ja kinkkua = en jaksa laskea kaloreita)
22.00 Namujaaa!!!!


Mitä mieltä ootte muuten uunilohesta näin niinku "laihduttajan" ruokana? 


Taas on muutama uus lukija eksynyt joukkoon, tervetuloa! <3


Ps. Osallistuin Poppelin Skinny Bitch haasteeseen josta kerron lisää myöhemmin. Ei tää haaste ainakaan vielä kovin vahvasti alkanu..

5 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Hui etkö syö mitään aamupalaa? :o Mun mielestä se on päivän tärkein ateria ja en jaksais ilman sitä lähteä kyllä mihinkään.. Plus sillä saa aineenvaihdunnan liikkeelle, mikä on laihdutuksessa tosi tärkeetä :) Ja mun mielestä uunilohi on just hyvää ruokaa laihduttajalle noiden vihannesten kera.

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn edelliseen: aamupala on päivän tärkein ateria! Laihduttajalle loistava aamupala on mm. 1-2 kananmunan valkuaista + rahkaa ja marjoja.

Sitten...mun mielestä syöt aivan liian harvoin. Ateriavälit saisivat olla korkeintaan 2-3 h. Uunilohi on hyvä vaihtoehto lounaalle/päivälliselle, mutta ilman kermaa tai sitten ihan pieni luraus vaan. Ja vaihda mehukeitto sokerittomaan vaihtoehtoon. Pyri syömään sekä lounas että päivällinen. Lounas ja päivällinen voi olla muuten suht sama, mutta päivälliselle (mikä pitäisi syödä aina noin 1,5 h treenin jälkeen) voit syödä hiilareita (esim pari palaa Realin täysjyväleipää tai 40 g riisiä tai pastaa). KARKIT POIS KOKONAAN jos haluat laihtua oikeasti! Niin ja palaten vielä lounaaseen ja päivälliseen niin syö päivällinen aina treenin jälkeen riippumatta siitä mihin aikaa päivästä treenaat. Jos treenaat aamulla; päivällinen sen jälkeen ja lounas sitten iltapäivällä.

minä kirjoitti...

Sulla kiikastaa nyt siitä, ettet syö aamulla mitään ja sitten nälkä kasvaa iltaa kohden ja sorrut herkuttelemaan (esim. eilen juuri nuo karkit). Nyt otat käyttöön säännöllisen ruokarytmin, syöt 5 kertaa päivässä ja jaat kalorit tasaisesti päivän mittaan. Muutenkin musta tuntuu, että syöt liian vähän, paitsi sitten nuo karkit. Muista syödä ainakin 1200kcal päivässä, ettei kroppa rupea säästöliekille. Voi nimittäin olla myös kyse siitä, sillä pikaisen laskemisen mukaan sulle tuli kaloreita eilen aika vähän. Tosin en tiedä minkä kokoisia noi sun annokset on olleet. Laskeppa kerran tarkasti kalorit, niin tiedät suunnilleen, miten paljon päivässä syöt!

Nero kirjoitti...

Mun mielestä näyttää, että söisit kauheen vähän :D tai sitten itse syön paljon enemmän, haha.
Itse oon tosi huono syömään aikasina aamuina aamupalaa ._. ja muutenkin syöminen painottuu iltaan, koska ei vaan oo nälkä päivemmällä! Eli iltapala menee helposti ilta 10 hujakoille.
Silmään pisti myös, että ei ollut yhtään hedelmiä :3 semmonen vois mennä mun mielestä hyvin just aamupalaks tai iltapalan kaverina (tai itse syön just aamulla ja illalla hedelmää).

2o2o kirjoitti...

Ekaks, ihanaa että näinkin moni lukija kiinnostui kommentoimaan ja antamaan hyviä vinkkejä syömisiin! Kiitos!

En oo pitkään aikaan syöny aamupalaa, kun ei aamulla ole silleen nälkä ja aina on olevinaan niin "kiire" aamuisin :P Mut oon pariin otteeseen kuullut sen, että pitäs syödä ja että lähtee aineenvaihdunta paremmin liikkeelle. Pitänee tähän opetella taas! :) Ja salilta meen yleensä suoraan aina töihin, niin sillon en pääse syömään vasta kun muut aiemmin töihin tulleet ovat syöneet. Ja toinen mikä on, niin syön yleensä silloin, kun on nälkä. Mutta ehkä voisin opetella syömään edes jonkun hedelmän parin/kolmen tunnin välein?

Huomenna yritän laskea päivän kalorit ja syön aamupalan!