20120410

Näin tiistai iltana voi kai jo sanoo että pääsiäisestä selvitty, mutta ei niin kunnialla. No onneksi aina voi yrittää uudelleen ja tänään kävinkin salilla tekemässä parin viime viikolla väliin jääneen päivän ohjelmat. Ja uskalsin kokeilla itselleni uutta laitetta nimittäin smithiä! Nyt rupee saaman peppu ja reidet kyytiä ;> Tykkäsin muutenkin tänään jotenkin erityisen paljon salilla olosta vaikka eilen olikin viel ihan kykenemätön olo.

Olipa muuten ilo huomata, kuinka lukijat ottivat kantaa 3.huhtikuuta kirjoitettuun postaukseen. Hyviä vinkkejä tuli, kiitos vielä kerran Teille! Tänään yritin laskea kalorit, mitä päivän aikana söin. Olen myös opetellut taas syömään aamupalaa. :> Yritän myös ruveta syömään useammin, ettei ateriavälit jäisi niin pitkiksi ja kävinkin tänään kaupasta banaaneja joita voin syödä välipaloiksi.

Mutta miltäs nää syömingit nyt näyttää?


9.00 Maitokahvi 19kcal
9.30 Riisipyörö/kukkonen/ihan miksi ootte tottunu sitä kutsumaan n.141kcal(ei oo oikeesti kyllä tarkkaa tietoa) + voi 25kcal + kinkku 6kcal
12.00 Protsku/palautusjuoma salin jälkeen 220kcal
13.00 Maitokahvi 19kcal
13.40 Karjalanpaisti n.208kcal + riisipyörö n.141kcal + kinkku 6kcal
15.00 Banaani 84kcal
18.00 Banaani 84kcal
19.20 2x riisipyörö n.282kcal + 2x kinkku 12kcal
21.20 Nuudelit 30kcal
=1277kcal
Kellonajat ovat "noin" aikoja.


Oon kauhee iltasyöppö ja tänäänkin tein vielä puoli kymmenen aikoihin itselleni nuudeleita kun jotain naposteltavaa piti saada ja nuudelit tuoksui niin hyvälle, kun ukko mussutti niitä vieressä. No onneksi kaloreita ei paketissa ole paljoa.


Ps. Ketään muuta "outoa" joka tykkää hirveesti siitä nuudeliliemestä :D Miusta se on parasta koko nuudeleissa! 

3 kommenttia:

Nero kirjoitti...

Juu tykkäilen myös nuudeliliemestä. Usein teenkin nuudelit vaan silleen, että murennan nuudelit ja heitän sekaan kuumaa vettä, ja annan hautua. Sitten syön sen ns. keittona, että samlla tulee niitä liemiäkin :D Sama juttu on, että tykkä makaronien keitinvedestä, jos siinä on ollut lihaliemikuutio tms.

2o2o kirjoitti...

Hei kiva nyt voin hyvin sanoo työporukalle, ettei tarvii kattoo oudosti, muutkin tekee näin :D Makaronien keitinveteen en oo kyllä vielä kajonnu, kuulostaa omaan korvaan hieman hmmm... vaikka eihän se varmaan sen kummempaa ole kuin nuudeleissakaan! ;D

Äs kirjoitti...

Vahvana eteenpäin vaan! Pääsiäinen on mennyttä ja sitä on turha enää murehtia, huomiseen voi vielä vaikuttaa! ^^