20120406


Mun pääsiäinen ei oo alkanu sitten millään tavalla mallikkaasti syömisten suhteen eikä luultavasti jatkukkaan mitenkään salaatti linjalla. Torstai ois menny kaikin puolin NIIN hienosti ja olo oli vähän ylpee kun sain pidettyy teille sitä ruokapäiväkirjaa ja laskeskeltuu kalorit, mut sitten illalla.. Sitten tuli sisko ja sano, että haluaa tehdä pizzaa (oi kyllä pakenen itse vastuuta ja syytän tästä kaikesta ahmimisesta ja ylensyönnistä sinua vaikkei se ehkä suhun mitenkään liittyskään <3).. 




Eilisessä taas ainoo hyvä oli se, että kävin pitkästä aikaa tallilla heiluttamassa lapioo ja siivoomassa kolme karsinaa (on muuten aikaa vievää puuhaa). Karsinansiivouspalkalla saatiin sitten ratsastella ja oli kyllä ihan parasta pitkästä aikaa <3 Mut takas niihin syömisiin. Tänään on avopuolison kummitytön synttärit. Huomenna isän luokse syömään ja maanantaina äitinluo valmiiseen pöytään. Ei ruoka lopu tästä pääsiäisestä. Kävin tänään vaa'alla ja otin mittoja. En haluu niitä kuitenkaan täälä julkistaa. Tiedän, ettei kukaan muu sitä ruokaa mun suuhun tunge. Osaan sen ihan ite. 




Ps. Oli ees jotenkin niin paljon vähän helpompi lueskella, etten ehkä oo ainut jolla on pääsiäinen mennyt vähän herkutellessa.



3 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Juu et ole ainut kellä on mennyt pääsiäinen vähän ylikaloreiden puolelle.. :D mutta kohta on taas arki ja paino tipahtaa nopeasti kun palaa kevyempiin syömisiin :)

Äs kirjoitti...

Hahaha, sellasia ne siskot on. ;D Sain hyvät naurut tästä postauksesta! ^^

2o2o kirjoitti...

Niimpä, onneks kohta on taas arki! :> Vaikka kyllä nää herkkulomatki on ihan jees sillontällön.