20120413

Hyvää huomenta muruloiset! 
Vaikka viime yön nukuinkin todella huonosti niin aamu alkoi iloisesti kun vaaka näytti -900g eilisestä ^^ Katselen nyt vähän useammin tai oikeastaan joka päivä tuota painoa, kunnes saan sen taas niihin lukemiin joista jo kerroin täällä. Sen verran sanon, että enää ei ole montaa sataa grammaa niin alan taas täällä ilmoittelemaan :> Eilen kävin noutamassa itselleni keittiö vaa'an ja ai kun olen tykästynyt siihen! Miten helppoa kaloreitten laskeminen on! 

Tältä näyttää miun uus pieni ja onpa se hieno ja littee ja tollanen kiva desing härpäkekin tossa. <3 Njoo vähän turhan innoissaan joku? 


Viikon liikunnat näytti tältä: 


Ma: Vielä pääsiäisestä "palautumista"
Ti: Sali jalat + kädet + vatsa
Ke: Sali kädet + selkä
To: Aerobinen liikunta 30min lenkki
Pe: Sali kädet + vatsa
Kiinnostasko ketään tietää, millanen saliohjelma meikäläisellä on?




Ja viikonloppu meneekin sitten taas kevyemmällä liikunnalla. Kalorit tällä viikolla pyörivät korkeimmillaan tiistaina 1545kcal ja pienimmillään eilen 842,9kcal. Lopuksi voin taputtaa itteeni olkapäälle ja kertoo, että viikolla en syöny yhtään karkkia! Eli tänään voin hyvillä mielin pitää pienen herkkupäivän jos siltä tuntuu. :> 


Huomasin just, että tää tekstin julkaisupäivä heittää häränpyllyy, mistä johtuu? Siis tänään on lauantai ja teksti on olevinaan julkaistu eilen 13. perjantai?

4 kommenttia:

minä kirjoitti...

kerro hei vaan sun saliohjelmasta, ois kiva tietää, miten muut treenaa! :)

2o2o kirjoitti...

Hyvä miepä laittelen sen tänne viikonlopun aikana! :>

Äs kirjoitti...

Joo mulla sama vika et tuo tekstin päivämäärä on aina sen päivän jälessä mut en oo kyl ite pahemmin ressaillu.. :P

2o2o kirjoitti...

Mullaki sit esim sunnuntain postaukseen tuli oikee pvm o_Ô Tiedä noista.