20120421

Huomenta! Eilisen suunnitelmat sänkyyn peiton alle kömpimisestä aikaisin muuttuivat täysin, kun avopuoliso ja hänen kaverinsa ilmoittivat, että nyt lähdetään keilaamaan, rata on jo varattu. Eihän siinä auttanut, kun vääntäytyä vähän vastentahtoisesti auton rattiin ja ajeluttaa poikia pitkin kaupunkia ensin tunnin verran ja lähteä sitten yhdeksitoista varatulle radalle. Onneksi olo piristyi siinä keilatessa ja ihan hauskaa oli, en edes hävinnyt joka kerralla ;> Puoli yhden maissa oltiin sitten murun kanssa kotona ja pääsin sen karkkipussin kimppuun vaikkei se enää siinä vaiheessa niin hyvää ollutkaan mitä olisin kuvitellut. 




Karkin mussuttamisesta päästäänkin tähän aamuun. Kävin huvikseni vaa'alla tarkistamassa mitä kyseinen karkin syönti oli saanut aikaan ja vaaka näytti 59,4kg! Voiko olla mahdollista? Hyppäsin uudelleen vaa'alle ja 59,4kg. En vieläkää oikeen usko, että tämä voi pitää paikkaansa ja epäilen kyllä kovasti, että onko vaa'asta patterit lopussa tai jotain muuta.. Tein vielä testin ja heitin vaatteet päälle ja vaaka näytti silloin 60,2kg.. Mitä mieltä ootte? Onko miun vaa'asta tulossa huijari tai onko se väsyny tähän miun jokapäiväseen sen päällä hyppimiseen? Aamupaino on nyt viikon ajan ollut 60 pilkku jotain ja kaksipäivää se on nyt ollut tasan 60kg. Parina iltana oon katsonut iltapainonkin ja se on näyttänyt 60,8kg ja eilen iltapaino näytti tasan 60kg. Täytynee tänään käydä siskon vaa'alla hyppimässä ja katsoa mitä se näyttää.. Voin kertoa, että vaikka oonkin aika skeptinen tän aamun painon kanssa niin pudotus miun tän hetkisestä iloisuudesta on aika kova jos miun vaaka nyt valehtelee.. :D 



Sitten päästäänkin taas seuraavaan aiheeseen. Mullekkin on nyt näköjään päivittynyt tää uusi versio bloggerista. Kun yritin kirjautua ekan kerran tänään sisään niin tuli ilmoitus jossa Google vaati miun puhelin numeroa turvallisuuden parantamiseksi. Onko muilla käynyt näin? En kuitenkaan sitä siihen laittanut vaan kirjauduin uudestaan bloggeriin ja sitten tää aukes ihan normaalisti bloggerin hallinta sivulle..? Toivottavasti en nyt tehnyt mitään väärin kun en sitä numeroa siihen laittanut ja menetä käyttöoikeuksiani tähän blogiin..


Aamupuuro hujahtikin sukkelasti tässä kirjoitellessa, joten pitänee lähteä siivous urakkaa aloittelemaan. Mukavaa lauantaita! :>

2 kommenttia:

Hnne kirjoitti...

Heippa, uskon kyllä että aamupainosi on oikea, sillä jos oot muuten syönyt vähemmän niin ei se karkinsyönti heti painoa nosta :) ja jos iltapaino on ollut kerta n.60 niin sekin kertoo jo että aamupainon luulisi olevan oikea, sillä yleensä aamupaino on matalampi kuin iltapaino :)! ihan mahtavaa, että oot päässy 60 paremmalle puolelle! Tsemiä ja jatka samaan malliin ;)!

2o2o kirjoitti...

Moikka! Kyllä se pitää ehkä itsekkin ruveta uskomaan, että saattoi se aamupaino olla ihan oikeassa kun kävin siskon luona äsken vaa'alla tarkistamassa tilanteen niin vaaka näytti jotain 60,4kg vaikka oon syönyt jo kuitenkin tän päivän puolella. :> Sais nyt vaan ruveta pysymään sillä 60 paremmalla puolella! Kiitos ihan hirmusesti tsemeistä ja kommentista, ihana huomata että joku jaksaa kirjotellakkin tänne!