20120425

L niinku...

Tämän postauksen piti alkaa kutakuinkin näin: 
"Huhhuh! Elämäni ensimmäinen kuntojumppa tunti takana."
Tapahtui vain pieni muutos suunnitelmissa.. Saavuin salille intoa täynnä ja reippaana 16.50 ja jumppa alkoi 17.00. Sitten tapahtui jotain pääkopassani, jäädyin tuijottamaan jumppaohjaajaa ja rupesi ahdistamaan ihan hirveästi.. Leimasin salikorttini nopeasti ja menin pukuhuoneeseen ja hetken aikaa mietin, että miten pääsen täältä pois kenenkään huomaamatta. Ahdistus kasvoi ja halusin vaan jotenkin skipata koko tunnin. Lopuksi luikahdin salin puolelle ja juoksin juoksumatolla 50min. Suoraan sanottuna v*tutti niin paljon että rankaisin itseäni juoksemalla (=hölkkäämällä) matolla melkein tunnin ja kuunnellen samalla taustalla soivaa musiikkia joka kuului jumpasta. Jep oon kyllä ihan hiton nolo. En oikeen tiedä, että mikä muhun tuli.




Kävin tänään 2km aamulenkillä luonnossa 20min ja skipatusta tunnista sain rankuksi toisen lenkin juoksumatolla 50min. Tiedän, että siihen kapistuksen antamiin lukemiin ei kannata ihan satasella luottaa, mutta matkaa kertyi 6,39km, aikaa 50min ja 407kcal. Kävin vaa'alla salin jälkeen ja se näytti 60,1kg.


Aamupaino on pyörinyt 59 puolella ja iltapaino on ollut 62-61 mailla. Eli vielä(kään) en ole ekaa tavoitettani saanut suoritettua :< Jospa tää tästä.. Tällä viikolla olen varsinaisen salitreenin jättänyt suosiolla "työkiireiden" takia ja käynyt vain aamuisin ennen töihin lähtöä juoksemassa matolla puoli tuntia. Ihan kivaa vaihtelua. Polvi on jostain vähän ärsyyntynyt ja ottanut itseensä ja kyykistymiset tuntuvat ikävältä :/ Mutta mutta mitäs muuta.. Mittoja ja kuvia uskallan lupailla lähemmäs viikonloppua.




Puhkipoikkiväsy kuittaa ja käpertyy kullan kainaloon syömään tämän p*skan päivän päätteeksi paahtoleipää <3 

Ei kommentteja: