20120329

Nimimerkillä haluun salikaverin

Tietääkö kukaan miten tähän blogiin saa tavallaan sellasia "välilehtiä" esim. "kuvat", "mitat" ym. jotka aukee sit ihan uudelle blogi sivulle? Ymmärskö kukaan mitä tässä yritän selittää? :D 




Tänään lähtis tän viikon vika treeni. Vaikka oikeesti tänään ois vaan juoksua vähintään 30min niin teen varmaan maanantain treenin tänään, koska en sitä saanut viime maanantaina tehtyä, koska tutustuttiin vasta koko saliohjelmaan. Ärsyttää vähän eiliset treenit, koska skippasin kaksi käsiliikettä ihan kokonaan. Rupes jotenkin hirveesti hävettää ja nolottaa ja vituttaa tehä niitä siellä "ukkojen puolella", kun ite sain neljän kilon painoille tehtyä vipunostoja sivuille ehkä seitsemän kertaa ja sit rupes tuntuu että teen kuitenkin kaiken ihan väärin ja kaikki vaan kattoo (vaikka eihän ne kato oikeesti) Rupesin jo miettimään, että hommaanko vaan käsipainot kotiin ja teen ne liikkeet sit kotona vai yritänkö vielä siellä salilla. En tiiä. Ois niin paljon helpompaa ja kivempaa ku ois joku salikaveri jonka kanssa vois nauraa niille omille pienille painoille ja sille, kun niilläkään ei jaksa tehdä edes yhtä täyttä sarjaa.. Angst. Sori.




Hyvää alkavaa viikonloppua kaikki! <3 
Viikonloppuna punnitusta ja mittoja.

4 kommenttia:

Nero kirjoitti...

Uuden sivun saa luotuo tuolta tekstit -> muokkaa sivuja -> uusi sivu, jos tätä tarkoitit :3
Salikaveri varmasti kyllä tsemppaa ja mukavampi lähteä salille, mutta toisaalta siinä voi käydä niinkin että unohtuu vaan höpöttämään eikä sitten keskity siihen liikuntaan niin paljoo :>

2o2o kirjoitti...

Hei huippuu, ihanaa! Kiitos, tuota just tarkotin! <3 Voi olla niinkin, että treenit menis ihan höpöttämiseks, mutta itelläni ois vaan jotenkin niin paljon rennompi fiilis olla salilla, kun ois joku tuttu tsemppaamassa ja tekemässä kaverina <: Mut tällä hetkellä jatketaan ainakin ilman kaveria.

Anonyymi kirjoitti...

Nolompaa on mielestäni jättää liikkeet tekemättä sen takia, että kuvittelee muiden arvostelevan sun painoja!!! Kun teet ne säännöllisesti, tuloksia syntyy ja pystyt tekemään pian jo vähän isommilla painoilla. Ketään ei oikeasti kiinnosta millä painoilla teet. Salilla käyvät ihmiset yleensä arvostavat ihmisiä, jotka edes viitsivät käydä salilla.

2o2o kirjoitti...

Tottahan se on, ettei kukaan oikeasti siellä katso että kuka tekee milläkin painoilla. Ja tänään salilla rupesin ajattelemaan, että tärkeintä on että pyrin tekemään liikkeet oikein pienillä painoilla, kun että yrittäisin riuhtoa isoilla ja liikkeet jäisivät vajaiksi.