20120328

Elonmerkkejä

Hei kaikki ihanat uudet ja vanhat lukijat.
Pääsin tiistaina testaamaan omaa saliohjelmaani ja sain todeta että en omista käsilihaksia. Oikeesti. Jo ensimmäisen laitteen jälkeen käsiin särki, mutta tein tunnollisesti muutkin liikkeet. Tavoitteet painojen suhteen mulla tais olla jotain 15-20kg luokkaa ja kertaakaan en tainnut päästä ihan tavoitteeseen.




Ideana on nostaa vastusta kussakin sarjassa, esimerkiksi kolmen sarjassa jos mulla oli tavoite nyt 15x20kg: 15x10kg, 15x15kg, 15x20kg. Ja merkkaan ylös ainoastaan kunkin harjoitteen viimeisessä sarjassa käyttämäni toistot ja painot. Jos en saa tehtyä tavoitemäärää niin pidän painon samana seuraavalla harjoituskerralla ja nostan tavoitetta vasta kun se 15x20kg on saatu tehtyä. Ymmärsitte eikö joo?


Mun saliohjelma on siis jaoteltu neljälle päivälle ja musta tuntuu, että ainakin kolmelle päivälle on laitettu ainakin kaksi käsille tarkoitettua liikettä vaikka nimenomaan sanoin, että käsiin ei tarvitse/en halua niin paljon panostaa.. Ilmeisesti ohjaajani mielestä tarvitsi ja oikeestaan nyt parin kerran jälkeen alan ehkä kallistua itsekkin sille kannalle.. :D Tällä hetkellä miun kädet on niin kipeet ettei ikinä ja toissayönäkin heräsin pariin otteeseen siihen kun vasemman käden kyynärpään yläpuolella oleva lihas(?) on niin kipeä. Ihan pelottaa, kun tänään pitäisi vielä ainakin kolme käsiliikettä vapailla painoilla jaksaa suorittaa.. Oonkohan rehkiny vähän turhan suurilla painoilla vaiko johtuukohan vaan siitä kun en oo käsiä oikeestaan ikinä treenannut? 



En oo tässä nyt moneen päivään käynyt painoa katsomassa ihan tarkoituksella, koska haluan ottaa painon ja mitat vasta viikonloppuna, kun salilla käynnin aloittamisesta on kulunut tasan kuukausi. Tuntuu että paino ois voinukkin tippua ja saatankin syödä pääni jos mitään ei ole tapahtunut tai jos se on vaikka noussut. Koska oon oikeesti mielestäni ollu viikon syömättä melkeen juuri mitään.. :D Kuviakin on muuten luvassa. 

Minä ekaa kertaa juoksumatolla.

2 kommenttia:

Äs kirjoitti...

Jeeee kuvia!!! Ja tuon yhen kuvan teksti varmaan kertoo kaiken salilla käymisestä " If it's not hurting it's not working, no pain, no gain " eli tuloksia luvassa varmasti ja uskon kyl täysil siihen et siulla paino on tippunut! ^^ Lauantaina itelläkin mittailu ja vaakailu päivä, jänskättää!!

2o2o kirjoitti...

Haha ne kuvat voi olla jotain niin järkyttävää, mutta lupaan itelleni ja teille lukijoille, että suunta on vaa ylöspäin! Tai alaspäin miten sen nyt ottaa :P Ja kyl siinä kuvassa oli niin osuva teksti ainakin näihin parin päivän fiiliksiin, että pakko oli esille laittaa. Toivotaan että kummallakin ois paino tippunu ja muutoksia tapahtunu, parempaan!