20120601

A long, hot summer

Otsikosta huolimatta meillä on vähän keljut ilmat täällä tänään, ei paljoo aurinkoa näy. 
Mutta tänään paljastan viralliset Kesäkuun aloitusmitat! Oon nimittäin parina aamuna saanu hierasta muutaman kerran unihiekat silmistä kun vaaka näyttää seuraavia lukemia:


Aamupaino 57,9 ja eilinen iltapaino taas näytti 58,6kg. Jej! Jokohan kohta uskaltais ekan tavoitteen ruksailla saavutetuksi? Iltapainoa varten kävin vaa'alla varnaan sen 27 kertaa ja vaihdoin vielä paristotkin vaakaan, kun en halunnut uskoa noin pientä lukua todeksi. 


Ja sitten vertaillaan taas tuttuun tapaan mittailun tuloksia viimeksi otettuihin mittoihin. Ja tosiaan kuukausi sitten viime mittoja ottaessahan mulla oli ote päässy vähän lipsumaan ja pientä paisumista oli tapahtunut joten sen takia nyt noinkin huimat erot. :) Ja miettikääs aamupainon eroa kuukauden taakse samaan päivään kun nuo viime mitat on otettu, tasan kuudestakympistä viiskytseittemänpilkkuyheksään! 

Vy: 67 -> 65,5 -1,5
Jenkkarit: 86 -> 84 -2
Peppu: 92,5 -> 91,5 -1
Reisi: 55,5 -> 55 -0,5

Onnea kaikille valmistuneille! Ja niille joilla alko kesäloma, nauttikaa!!!

2 kommenttia:

Hnne kirjoitti...

Wautsi nainen, Oot edistyny tosi hyvin isot onnittelut <3! Ja varmasti uskallat rustata sen tavoitteen, kun oot noin hyvässä vauhdissa ;)

2o2o kirjoitti...

Kiitos hirmuna! <3 Ehkä ootan vielä viikonlopun yli ja katsotaan sitten näyttääkö se vaaka sellasia lukemia, että sen vois uskaltaa rustata ;)